CC Brussel 15

CC Brussel

Ondertussen ligt de cross in Brussel alweer 2 weken achter ons. Een week na mijn Europese beloftentitel keek ik er naar uit om mijn goeie vorm te bevestigen in een sterk bezette wedstrijd op senioren niveau. Zaterdagnacht voelde ik me echter niet goed en was ik niet zeker of ik zou starten. Na overleg ben ik toch naar Brussel getrokken, maar ik had geen kracht en voelde al snel dat het een zware race ging worden. Ik ben heel diep moeten gaan om te kunnen finishen en was nadien erg teleurgesteld. Nu besef ik dat er nog genoeg kansen komen om het op te nemen tegen de beste atletes van Europa.

Na een weekje rust en recuperatie ging ik van start met de opbouw van het 2de deel van het winterseizoen, dat vooral in teken staat van de zomer. Die eerste trainingen gingen nogal moeizaam, maar de afgelopen dagen kreeg ik toch al enkele signalen dat het weer de betere kant opgaat. Net op tijd, want volgende week zaterdag (16 januari) sta ik aan de start van de Antrim IAAF-cross in Belfast.

Foto’s vindt u hier.