Crosscup Rotselaar

Al sinds eind december loopt het allemaal wat moeizaam. Moeilijk herstel na het EK en CC Brussel en de last aan de heup die weer kwam opzetten. De week voor de cross in Hannuit viel alles opnieuw in zijn plooi, maar toen was de griep daar. Na 6 dagen volledige rust en het afleggen van mijn laatste examen, ging de opbouw van de trainingen niet echt vlot. Het duurde een week voor ik met een vrij normaal gevoel kon lopen. Tegelijk kreeg ik echter ook last van mijn linkervoet. Door de combinatie van verschillende factoren hebben we dan ook beslist om zondag niet deel te nemen aan het Vlaams kampioenschap in Rotselaar. Geen gemakkelijke beslissing, maar het is belangrijk om nu even geen risico te nemen en alles volledig te laten herstellen. Op die manier hoop ik om in Dour en Wachtebeke nog iets moois te laten zien.

Komende dagen staan er alternatieve trainingen op het programma om de conditie te onderhouden: fietsen, crosstrainen en aquajoggen, het is eens iets anders hé 😉