Crosscup Dour 16

Louise CC Dour

 

Na 6 weken mocht ik eindelijk nog eens mijn spikes aantrekken! Ik kreeg onmiddellijk een echte cross voorgeschoteld… Modder, sneeuw, regen, het was er allemaal. Het plan was om de eerste ronde wat af te wachten om te kijken hoe het gevoel was tijdens de wedstrijd. Al snel liep ik mee voorin en vond ik mijn eigen ritme. Heerlijk om opnieuw met een goed gevoel te lopen! De controle was er volledig en ik voelde me sterk op het zware parcours. Met een glimlach liep ik vlot naar de overwinning. Deze cross was ideaal om weer wat vertrouwen te winnen. Ik weet nu dat de moeizame weken toch iets hebben opgeleverd. De basisconditie is beter dan ooit en daarop kunnen we nu mooi verder bouwen.

Nog meer positief nieuws: vandaag voor het eerst in lange tijd een volledige training kunnen afwerken zonder last aan de voet. Dat het nu maar zo blijft…. Fingers crossed!

Volgende week alweer de laatste wedstrijd van het winterseizoen. Ik heb de goeie flow weer te pakken dus laat maar komen, dat Belgisch kampioenschap!

 

Klik hier voor foto’s