GP Brussel

EK 2015 Tallinn64
EK Tallinn 2015

Na een aantal weken van toekijken, mocht ik eindelijk weer mijn spikes aantrekken voor een 1500m op de Grand prix in Brussel. Ik stond eerst met een dubbel gevoel aan de start. Enerzijds vond ik het super om er weer bij te zijn, maar anderzijds wist ik niet of ik er al helemaal klaar voor was. Die twijfels bleken niet nodig, want ik voelde me super tijdens de wedstrijd. Ik kon vlot mee in het ritme wat resulteerde in een tijd van 4’12”30. Voor mijn wederoptreden ben ik hier meer dan tevreden mee! Naar mijn gevoel zat er zelfs nog meer in… Wat ik vooral onthoud, is de manier waarop ik de wedstrijd heb gelopen, met durf en overtuiging. Dit was voor mij een belangrijke stap om opnieuw het vertrouwen en de motivatie terug te vinden.

Ondertussen gaan we de laatste 2 weken in voor het EK! Als laatste goeie prikkel loop ik normaal een 3000m in Ninove op woensdag 29 juni. Daarna bouw ik volledig af richting de 5000m op 9 juli. Benieuwd wat ik daar zal kunnen πŸ™‚